Calendar

Beweeg met de muis over de donker gekleurde dagen om de evenementen te zien.

Calendar
<<Feb 2018>>
MDWDVZZ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Nieuws uit Lomm

Voortbestaan basisschool 't Kapelke

We kunnen hier heel direct stellen dat sluiting op korte termijn ( 5 – 7 jaren ) voor bs, ’t Kapelke zowel door het schoolbestuur Fortior als door de gemeente Venlo niet wordt overwogen.  

Voor meer info zie het artikel basisschool.

Overlast Aviko Lomm

Helaas komt het voor dat wij in het dorp last hebben van een vervelende geur vanuit Aviko Lomm. Op 17 december is er een gesprek geweest tussen Aviko, de gemeente Venlo en een vertegenwoordiger van de dorpsraad.

Tijdens dit gesprek is afgesproken dat als er mensen stankoverlast ervaren zij dit dienen te melden op het centrale nummer van Aviko, 077-4737380. tevens kan dit gemeld worden per mail op  info@venlo.nl en telefonisch via 14077.

Politie op Social Media

Beste bewoners en ondernemers, 
Ook wij als politie organisatie gaan met de tijd mee! De Politie Limburg-Noord is ook actief op verschillende Social Media.

Onbekenden aan de deur?

Helaas heeft niet iedereen die bij u aanbelt, goede bedoelingen. Sommige mensen proberen u bijvoorbeeld aan de deur op te lichten of uw huis binnen te komen om iets van u te stelen.

Nostalgische foto's Lomm

Wellicht mooie en minder mooie herinneringen voor vele inwoners van Lomm zijn te zien op deze oude foto's.

Politie op Social Media

Beste bewoners en ondernemers, 
Ook wij als politie organisatie gaan met de tijd mee! De Politie Limburg-Noord is ook actief op verschillende Social Media.

 

 

Wijkagenten op Facebook
Sinds begin dit jaar zijn er verschillende wijkagenten van de basiseenheid Venlo Centrum en Venlo Oost - Arcen&Velden gestart met het versturen van korte berichten via Facebook. Het doel hiervan is voornamelijk om ook via Social Media in contact te komen met inwoners uit een bepaalde wijk of een bepaald gebied. Daarnaast zullen de wijkagenten klein, lokaal nieuws melden via Facebook of bijvoorbeeld inwoners oproepen om tips door te geven bij bepaalde zaken die spelen in een gebied.

 

  

Uw wijkagent

Als wijkagent ben ook ik actief op Facebook. U kunt mij volgen en informeren via mijn facebook site. Hiervoor dient u, indien u dat nog niet heeft, een account aan te maken. Vervolgens kunt u zoeken op wijkagent Jan Rijniers.

 

Hyves
De politie Limburg-Noord is ook te vinden op hyves. Kijk maar eens op de hyvespagina van de politie Limburg-Noord.

 

YouTube
Samen met het politiekorps Limburg-Zuid maakt de politie Limburg-Noord gebruik van een eigen YouTube-kanaal. Op deze pagina worden diverse filmpjes van de politie Limburg geplaatst.

 

U ziet, we gaan met de tijd mee. Ondertussen hebben we al enkele successen weten te behalen met Social Media. Op deze vernieuwende wijze denken wij nog meer slagkracht en betrokkenheid in onze wijken te kunnen ontwikkelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jan Rijniers
Binnenkort in Lomm

Untitled Document
DatumTijdGebeurtenisLocatie

Nieuws Dorpsraad Lomm

Informatie en Advies

Het Informatie & Advies (I&A) punt in Lomm is vanwege te weinig bezoek gestopt.

 

Voor Informatie & Advies kunt u terecht in Arcen (Donderdag: 10.00-12.00 uur.) of Velden (Dinsdag: 10.00 - 12.00 uur.)

Presentaties Verkeersenquete Lomm

Verkeersenquete Lomm
 

Op verzoek van de Dorpsraad en de gemeente Venlo heeft de werkgroep dorpsingangen een enquete gehouden in Lomm.

Dit naar aanleiding omdat we van het GVVP € 50.000.00 ontvangen, we willen hiermee de dorpsingangen en het dorp verkeersveiliger maken.
 

Er was een goede respons , ongeveer 50% heeft de moeite genomen om te reageren wat zeer goed te noemen is. In de bijgevoegde tabel ziet u de uitslagen en de bevindingen staan, nog niet is uitgewerkt de positieve inbreng van de Lommse bevolking, Dit gaan we nu met de gemeente Venlo bespreken. We proberen met de goede oplossingen nog meer te bereiken voor ons dorp.
 

Bekijk hier de presentaties van de dorpsavond van 24 juni 2015. 

Dorpsavond op 24 juni

Op 24 juni is er in het gemeenschapshuis weer een dorpsavond

Bloedprikken in Lomm

De Dorpsraad heeft er voor gezorgd, dat met ingang van 5 september 2012 men kan bloedprikken in Lomm.

NL-Doet ook in Lomm

Ook in Lomm steken vrijwilligers de handen uit de mouwen in het kader van NL-Doet. Met vereende krachten hebben zij Lomm ontdaan van al het zwerfafval.

 


Nieuws van Omroep Venlo