Gemeenschapshuis Pastoorshof

Het gemeenschapshuis Pastoorshof heeft een belangrijke functie binnen het dorp. Het is de huiskamer van Lomm. Zo maakt de school structureel gebruik van de zaal, evenals diverse verenigingen. Sinds kort is zelfs op dinsdag Stichting ZON er gevestigd met een dagopvang.

In verband met ruimtegebrek , was er behoefte aan uitbreiding. Volgens de Stichting Jeugd- en Verenigingsbelangen was uitbreiding de enige oplossing.

Met trots kunnen we inmiddels meedelen dat de uitbreiding van Lomms’ huiskamer inmiddels voltooid is. Vanuit de buitenkant prijkt het mooie logo naast de voordeur en aan de achterzijde van het gebouw is een groot tuinhuis geplaatst, als opslagruimte. Binnen de muren is een nieuwe horecakeuken geplaatst en is er aan de achterzijde van de kleedlokalen ruimte gecreëerd voor een nieuwe vergaderzaal, waarvan diverse partijen profijt hebben. Ook dit project waaraan veel behoefte was, is voltooid.