Cultuur

Carnavalsvereniging 'De Thiëtuite'

We zijn een vereniging die louter uit vrijwilligers bestaat en organiseren carnavalsgerelateerde evenementen tijdens het carnavalsseizoen. (zoals inschieten 11 van de 11, ouverture, prinsenmatinee, prinsenreceptie, thietuitebal, grote carnavalsoptocht, boerenbruiloft en het afsluiten van het carnavalseizoen met daarin de prijsuitreiking van de optocht).

Ons doel is om iedereen, jong en oud, een mooi carnavalsseizoen te bezorgen en het carnavalscultuurgoed in stand te houden. Dit wordt georganiseerd door Lomm en voor Lomm.

De activiteiten vinden plaats in het gemeenschapshuis pastoorshof en cafe de witteberg.

Secretaris:Bas Scheffer

Antoniusplein 10B

5943AH

Lomm

Tel: 077-4733094 of 0611910631

website: http://www.dethietuite.nl/

Geulpop

Parochiekoor Schola Cantorum

Harmonie 'Sint Antonius'

Zangvereniging De Maasgalm Lomm

Gemengde Zangvereniging De Maasgalm is een zangvereniging die voornamelijk wereldse muziek zingt. Over het algemeen wordt lichte muziek gekozen, maar ook de oude en klassieke muziek willen we graag presenteren. We gaan uit van drie- en vierstemmige muziek.

Enkele keren per jaar wordt ook in de kerk een dienst begeleid. Denk hierbij aan een mis vlak voor de zomervakantie en de Nachtmis op Kerstavond.

Vaste concerten die het koor verzorgt zijn het Lenteconcert, meestal op Palmzondag en het Najaarsconcert op de 2e zaterdag van oktober.

Het koor repeteert wekelijks op maandagavond van 20.30 tot 22.30 uur in Gemeenschapshuis Pastoorshof in Lomm.

De Maasgalm heeft 20 zingende leden en wordt gedirigeerd door mevr. Saskia Ramakers uit Baarlo.

Heeft u interesse in onze muziek of zou u er over denken om ook te gaan zingen, klop eens bij ons aan of bezoek onze repetitie.

Contactpersonen:

Voorzitter:    Theo Theeuwen