Biljartvereniging de Witteberg

Dames gymclub Eeuwig Jong

Gymclub “Eeuwig Jong”is een damesgymnastiekvereniging waar alle dames uit Lomm zich bij aan kunnen sluiten.

De vereniging is in 1963 voortgekomen uit de LVB-Lomm.

Het doel van de gymnastiekvereniging is onder begeleiding en gebruikmakend van muziek hard te werken aan het soepel en sterk houden van de spieren dmv. rek –en strekoefeningen, buikspieroefeningen en ademhalingsoefeningen.

De gymnastiekles wordt afgesloten met een balspel voor de teambuilding.

Dit alles vindt plaats in het Gemeenschapshuis “Pastoorshof”te Lomm.

Op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Contactpersoon: E. Gorissen-Reinders

Sni-jershoaf 12

5943 BH Lomm

077-4732239

Postduivenvereniging Expresse

HSV De Karper

In mei 1969 is HSV De Karper opgericht en heeft op dit moment ongeveer 85 leden. Het doel van de vereniging was het beoefenen van de hengelsport, het bevorderen en beschermen van de visstand en de waterkwaliteit en het informeren en bewust maken van junior- en seniorleden.

Door de jaren heen is HSV De Karper een vereniging geweest die een echte dorpsfunctie had. We hebben een actief jeugdbeleid en met het geven van cursussen worden jongeren en hun ouders weer gemotiveerd om zich in te zetten voor het unieke stukje natuur tegen de rand van het dorp aan. Maar ook de KBO organiseerd jaarlijks een middag vissen.

Vanaf het begin hebben bestuur en leden in het vaandel gehad om een eigen viswater te realiseren. Dit is dan ook in 1981 gerealiseerd.

In 2003 werd een renovatieplan gestart. Vernieuwing van de oevers, ontwerpen en realiseren van visplaatsen voor minder validen en invaliden, een eigen clublokaal met toilet en alles wat daar bij hoort. Dit plan werd met hulp van velen gerealiseerd.

Heden ten dage kan iedereen die de natuur liefheeft, of de hengelsport een warm hart toedraagt genieten van een heerlijk stukje natuur aan de rand van het dorp Lomm. Wij zien u daar graag eens rondwandelen. Willen jullie eens gezellig een dagje vissen ter gelegenheid van een feestje of bedrijfsuitstapje? Neem dan even contactmet ons op.

Wil Verspaij      077-4132950 of

Hay van Dijk     077-4732650

WWW.hsvdekarper.com

Tennisvereniging Lomm

T.V. Lomm is een kleine tennisvereniging voor jong en oud daar tennis bij uitstek een sport is voor alle leeftijden. Zowel de recreatieve speler, die in zijn eigen tijd een balletje wil slaan, als de leden die zich in competitie verband willen meten komen bij T.V. Lomm aan hun trekken.

In 2011 heeft T.V. Lomm twee geheel nieuwe Tennis Rood (smash-court) all-weather banen aangelegd. Hierdoor kan er het gehele jaar door getennist worden.

Het park is gelegen in aan de Bosbergstraat63 inLomm en omgeven door een fraai stukje bosgebied aan de rand van het dorp.

Kortom een vereniging waar je graag lid van wordt om de tennissport in al zijn facetten te beoefenen.

Contactgegevens:

Secretariaat:

T.V. Lomm

R.Lensen

p.a. Antoniusplein 2

5943 AH Lomm

077-4733117

Zie de website voor meer informatie.

Line-dance Groep Lomm

Iedere woensdag vanaf 19.00 uur Line-dance in het gemeenschapshuis in Lomm

Contactpersoon:

Nellie Hegger-Geelen

Maasstraat 69

5944  CC  Arcen

Voetbalvereniging RKDSO

RKDSO is een echte dorpsvereniging die voetbalsport aanbiedt voor oud en jong. Gestart op “ut Brook” en inmiddels alweer vele jaren te vinden op sportpark ’t Wiltlandt aan de Bosbergstraat 55 in Lomm.

Met 212 leden is RKDSO kerngezond. Dit seizoen hebben we 12 jeugdteams, 3 seniorenteams, en één veteranen team. Behalve de spelers, zetten meer dan 100 vrijwilligers zich wekelijks in om de voetbalsport mogelijk te maken in Lomm.

Mocht je meer willen weten over RKDSO en hoe je je aan kunt melden als speler en/of vrijwilliger, kijk dan op onze website: www.rkdso.nl.

Contactgegevens secretariaat:

Voetbalvereniging RKDSO

Secretaris: Mevrouw E. Willemsen

Heuvelstraat 4

5943 AX Lomm

Tel: 077-4734232

Website: www.rkdso.nl

Lopersgroep Arcen Lomm Velden

Lopersgroep Arcen Lomm Velden (ALV) werd in april 1987 opgericht. Initiatiefnemers waren Jean Geurts, Huib Noten, Huub Duijf en Huub Hendrickx. De Lopersgroep wil in een ontspannen sfeer gezamenlijk de loopsport bedrijven. De groep viert in 2012 het 25 jarig jubileum en is in dat jaar uitgegroeid tot 130 leden (april 2012). Op dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en zondagmorgen worden er trainingen gegeven onder leiding van deskundige trainers. De trainers zijn Henk ten Have (dinsdag), Irus Rondeel en Charles Roosen  (woensdag), Marijn Faassen (donderdag), Ad Burgmans (vrijdag), Irus Rondeel en Ad Burgmans (zondag). De trainingen zijn ’s zomers in de bossen van de Ravenvennen en de Hamert  en ’s winters op straat in Velden en omgeving. Voor beginnende lopers wordt een speciaal programma geboden op de woensdagavond. De Lopersgroep ALV is altijd goed vertegenwoordigd op wedstrijden in de regio en daarbuiten. De laatste zondag van november organiseert de Lopersgroep zelf een wedstrijd: de Contour Run op Velden: 5 en 10 km voorafgegaan door jeugdlopen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Lopersgroep Arcen Lomm Velden.